Spitskool is een spitse, lichtgroene koolsoort. Het heeft een zachte smaak en is wat sappiger en lichter verteerbaar dan witte kool. Spitskool is ideaal om te koken, te stoven, te smoren of te roerbakken.
Heb je liever lekkere gesneden spitskool? Klik dan hier.
Om te koken heb je 200 gram per persoon nodig.
Was de spitskool met ruim water. Snijd de spitskool in de lengte door, verwijder eventueel de buitenste bladeren en snijd de stronk eruit. Daarna kan je de spitskool in reepjes snijden en verder bereiden. Spitskool is heel geschikt voor de wok. Ook lekker om te koken, met kerriesaus en rijst.
Een spitskool blijft in de koelkast minstens anderhalve week goed.
Spitskool kan altijd en op allerlei manieren.
Als je wat lekkers wil proberen, moet je zeker deze spitskool met champignons eens maken!
De lekkerste groenten en fruit koop je bij Groentebroer.be.
Kies uit het grootste assortiment van de specialist. Stel zelf je pakket samen met alles wat je lekker vindt in elk gewenste aantal of gewicht.
Wij bezorgen supersnel door heel Nederland en een deel van België. Voor de meeste regio's en dagen geldt: vandaag voor 10:00 besteld = vandaag in huis.
Wil je meer informatie over ons of onze producten?
Neem contact op met Groentebroer.be, wij staan je graag te woord.
Klik hier voor onze contactinformatie.