Typ in het veld hierboven je zoekopdracht

Biologisch

De meeste groenten en fruit die wij verkopen zijn niet-biologisch. We hebben er nog altijd een dubbel gevoel bij. Leidraad in onze inkoop is smaak. En onze 'gewone' groenten en fruit zijn lekkerder dan in de supermarkt, ook lekkerder dan biologische groenten en fruit uit de supermarkt. En dat is opmerkelijk. Daarbij is ook kwaliteit en uiterlijk een belangrijk ding. Het oog wil ook wat en we zijn niet voor niets specialist. Daarom komen bij inkoop toch vaak bij reguliere groenten en fruit uit. Maar omdat er steeds meer vraag naar biologisch is, gaan we toch steeds meer bio aan ons assortiment toevoegen. We gaan zien of het een succes wordt.
lees meer
Koop Shiso Purple bij de Online Groentespecialist
NEDERLAND

Shiso purple

1 doos - 2,79
1 doos - 2,79
Koop Pastinaak bij de Online Groentespecialist
NEDERLAND

Pastinaken

per 500 gram - 3,99
500 gram - 3,99
Koop Online Hokkaido Pompoen. Vandaag Bestellen = Vandaag in Huis
biologisch
ZUID AFRIKA

Hokkaido pompoen

per stuk - 7,99
1 stuk - 7,99

Meer informatie

Bij bolgroenten gaat het om een opkropping van allerlei bladeren, zoals bij kool of ui. Maar er zijn veel meer bolvormige soorten groente, die staan hier ook.
Bolgroente is supergezond. Rode kool bevat bijvoorbeeld erg weinig calorieën en veel vitamine A, C en K. Maar onder bolgroenten vallen ook spruitjes of bieten, die allemaal hun eigen gezondheidsvoordelen hebben.
Bij Groentebroer kan je bolgroenten bestellen per stuk of gewicht. Kies precies hoeveel je nodig hebt. Zo verminderen we voedselverspilling. En vandaag voor 10:00 besteld = vandaag in huis.

 

Allerlei soorten

De term bolgroente is super breed, naast traditionele bolgroenten zoals rode bieten hebben wij ook specialere soorten in het assortiment zoals bolcourgette, wat lekker is om te vullen. Sommige bolgroenten gebruik je bijna elke dag, zoals onze uien. Of maak eens een lekke pizza met tomaten en artisjok. Met bolgroente kan je eindeloos variëren.

 

Bestellen

Wij hebben de meeste groente dagelijks vers op voorraad en we leveren supersnel. Wat vers is, moet ook vers blijven.
Bestel voor 10:00 en je hebt het vandaag in huis.

Bestel op maat

De kwaliteit van Groentebroer

supersnel = supervers
voor 10:00u besteld = vandaag in huis*

geen vreemde handen
alleen onze medewerkers raken je groenten en fruit aan

90% minder plastic
gewoon zoals vroeger

100% garantie
op smaak en kwaliteit

bestel op maat
tot op de gram nauwkeurig

kies zelf wat je eet
stel heel je pakket zelf samen en voorkom verspilling