Deze bijzondere peren zijn ontstaan uit het kruisen van de Conference, Bloedpeer en Kreeftspeer. De peer heeft een bolle vorm met een groen-rode schil. Het vruchtvlees is wit met roze 'vlammen'. De peer kan zowel gekookt als rauw gegeten worden. De kooktijd van deze peer is heel kort met een kwartiertje. Vanwege zijn bijzondere kleur is ze, rauw óf gekookt, een eyecatcher op toetjes en salades.
Wil je ze uit de hand eten? Dan zijn ze knapperig van structuur met een friszoete smaak. Gekookt zijn ze ook friszoet van smaak. Je kunt ze wat zoeten met suiker. Maar beter doe je rustig aan met de suiker en maak je gebruik van verse vanillestokjes, steranijs en kaneelstokken.
Een pluspunt van deze peren is de snelle kooktijd. Ze hebben genoeg aan een kwartiertje koken. Het roze-witte patroon veranderd in egaal lichtroze tijdens de kook.
Bijzonder is dat deze peer ook prima uit de hand te eten is. De peer is wat harder van structuur. Knapperig en een mooie uitstraling. Perfect voor in de salade!
Bewaar stoofperen op een koel en donker. Daar blijven ze een 2 weken goed.
De lekkerste groenten en fruit koop je bij Groentebroer.be.
Kies uit het grootste assortiment van de specialist. Stel zelf je pakket samen met alles wat je lekker vindt in elk gewenste aantal of gewicht.
Wij bezorgen supersnel door heel Nederland en een deel van België. Voor de meeste regio's en dagen geldt: vandaag voor 10:00 besteld = vandaag in huis.